Bestrating

Onze uitvalsbasissen & toonpark

Vanuit onze uitvalsbasissen in Sint-Gillis-Waas en Hulst zijn we vooral werkzaam in Oost-Vlaanderen (BE) en Zeeuws-Vlaanderen (NL) en bieden wij een totaalconcept aan.

Eerst komen wij ter plaatse langs om te luisteren naar de wensen van onze klant en hierna maken wij een gratis en vrijblijvende offerte.

Onze klanten kunnen bij ons alle mogelijkheden qua bestrating in real-life zien in ons eigen toonpark te Hulst (Meridiaan nr 9).

Hier kan u ook een greep zien uit het aanbod brievenbussen van www.mijn-brievenbus.be.

Marlux Certified Member

Wij voeren de opdracht uit van begin tot einde. Startend met het grondwerk. Hiervoor beschikken wij over alle nodige machines, van klein tot groot.

Bovendien zijn wij Marlux Certified Member. Dit label toont aan dat wij de kwaliteit bieden waar ook zij als producent van bestratingsmateriaal voor staan en dat onze mensen zich op regelmatige basis bijscholen voor de laatste nieuwigheden en correcte plaatsingsmethodes.

Zijn er zaken van het project die u liever zelf uitvoert? Bij ons is alles bespreekbaar. Zelfs verkoop met levering van de bestratingsmaterialen zonder plaatsing door ons.

Enkele voorbeelden van onze realisaties

Voor meer informatie